De Business Innovation Game: Let’s play!

De BIG™ is een serieus spel om binnen één dag samen de strategische route naar jouw moderne werkplek te bepalen. De BIG™ bestaat uit een ééndaagse workshop met zowel de business als IT van jouw organisatie. Samen brengen wij de route voor IT vernieuwing binnen jouw organisatie in kaart.

Business Innovation Game (BIG™)

Een nieuwe digitale werkplek of een samenwerkings- en communicatieplatform dient direct waarde te creëren voor een organisatie. Dit kan alleen als de diensten die op dit platform:

  • strategisch relevant zijn;
  • ondersteund worden vanuit de gehele organisatie;
  • en direct waarde bieden voor eindgebruikers.

Door het spelen van de Business Innovatie Game stellen we de ideeën en behoeftes van de business centraal. We voeren samen met alle stakeholders binnen jouw organisatie een discussie over strategische thema’s, operationele verbeteringen en technologie om gezamenlijk in de meest kansrijke business scenario’s te verdiepen en te prioriteren.

Waarom kies jij voor de BIG™

1/3

Meer informatie over de BIG™

De totale kosten inclusief voorbereiding, coaching en follow-up van de Business Innovation Game zijn €5.000,- (ex-BTW). Contact Thijs Soepenberg voor meer informatie over de BIG™.

Thijs Soepenberg – Business Consultant
thijs.soepenberg@sparked.nl

Met ons CloudTeam kan het!

Met ons CloudTeam lossen we jouw incidenten op en geven we antwoord op implementatie- en beheervragen. Je hebt op ieder gewenst moment toegang tot een compleet team van experts op alle onderdelen van Office 365. Zowel op afstand via telefoon, portaal, web en chat als op locatie.

Klik hier voor meer informatie over ons CloudTeam

Of laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Met ons in gesprek

Onze aanpak iets voor jouw organisatie?

Ik ga graag met jullie in gesprek

Ik wil graag een offerte aan