Ontdek en ervaar Office 365

Customer Immersion Experience (CIE)

Ontdek en ervaar Windows 10 en de nieuwe Office 365. De Customer Immersion Experience (CIE) geeft je een realistische gebruikerservaring die je meeneemt door de dagelijkse situaties binnen jouw organisatie. Zoals het werken op afstand, het verkrijgen van belangrijke inzichten en het productief samenwerken met collega’s en klanten. Het geeft je ook inzicht in hoe diverse apparaten, waaronder tablets, pc’s en smartphones werken onder Windows met Office 365.

De moderne organisatie

De wijze waarop wij werken, netwerken en samenwerken is in beweging. De omgeving, maar zeker ook de werknemer vraagt om een ander type organisatie. Organisaties die meer geïntegreerd acteren en sneller reageren, organisaties die beter geïnformeerd zijn en effectiever samenwerken. Intern, maar ook zeker met klanten en partners. En organisaties die meer open en innovatiever zijn.

Ontdek en ervaar Office 365

De technologie vandaag de dag kan deze behoeften ondersteunen en zorgt dat ons werk veel meer digitaal plaatsvindt. Een productieve digitale werkplek is dus van wezenlijk belang voor organisaties bij het uitvoeren van haar doelstellingen. Bij een Customer Immersion Experience (CIE) probeer je zelf alvast de nieuwe werkplek uit.

De CIE is een sessie speciaal ontworpen om de nieuwe digitale werkomgeving te ervaren. Je zit hierbij zelf aan de knoppen. Wij begeleiden je langs verschillende business scenario’s, van mobiel werken en digitaal samenwerken tot social business en meer. Zo maak je in een dagdeel eigenhandig kennis met Windows, Office 365 en andere business apps. Uiteraard kan de CIE worden afgestemd op de behoeften van jouw organisatie.

Met ons CloudTeam kan het!

Met ons CloudTeam lossen we jouw incidenten op en geven we antwoord op implementatie- en beheervragen. Je hebt op ieder gewenst moment toegang tot een compleet team van experts op alle onderdelen van Office 365. Zowel op afstand via telefoon, portaal, web en chat als op locatie.

Klik hier voor meer informatie over ons CloudTeam

Of laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Met ons in gesprek

Onze aanpak iets voor jouw organisatie?

Ik ga graag met jullie in gesprek

Ik wil graag een offerte aan