Efficiënter werken door CRM-systeem

Het Afval Energie Bedrijf (AEB) is een onderdeel van de gemeente Amsterdam. Met het verwerken van afval, het opwekken van energie en het terugwinnen van materialen, levert het AEB een bijdrage aan een schone stad en een duurzaam Amsterdam. Sparked hielp het AEB aan een duurzaam CRM-systeem, waarmee het bedrijf veel efficiënter te werk gaat.

Een duurzaam CRM-systeem voor AEB Amsterdam

Door het gebrek aan een centrale database met klantgegevens, beschikte AEB Amsterdam vaak over verouderde, onvolledige en dubbele informatie. Deze informatie werd onbruikbaar en het koste veel inspanning om databases op verschillende plekken te onderhouden, valideren en te optimaliseren. Sparked heeft een oplossing voor het AEB Amsterdam geleverd op basis van Microsoft Dynamics CRM Online. Om het proces goed te begeleiden, is er aansluitend ook een eindgebruikerstraining gegeven.

1/3

Inspelen op de nieuwste ontwikkelingen

Met de komst van het nieuwe CRM-systeem werd een complete en gebruiksvriendelijke relatie- en contractmanagementplatform een feit. Eén die de productiviteit en efficiëntie sterk ten goede kwam. Hiermee heeft het AEB Asmterdam een toekomstbestendige zet gemaakt. Niet alleen is het een groene keuze, met Dynamics CRM Online zit het systeem ook altijd dicht op de nieuwste ontwikkelingen.

Met ons CloudTeam kan het!

Met ons CloudTeam lossen we jouw incidenten op en geven we antwoord op implementatie- en beheervragen. Je hebt op ieder gewenst moment toegang tot een compleet team van experts op alle onderdelen van Office 365. Zowel op afstand via telefoon, portaal, web en chat als op locatie.

Klik hier voor meer informatie over ons CloudTeam

Of laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Met ons in gesprek

Onze aanpak iets voor jouw organisatie?

Ik ga graag met jullie in gesprek

Ik wil graag een offerte aan