Groeiende lokale economie door slimme profilering

Het gebruik van Microsoft CRM stelt ons in staat om op een professionele en eenduidige manier onze lokale economie in beeld te brengen. Dit komt enerzijds de onderlinge samenwerking van afdelingen binnen de gemeente ten goede, anderzijds verbetert hierdoor direct de dienstverlening aan onze ondernemers.

Ron Meijer
CIO Alphen aan de Rijn

Gemeente Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn wil een groeiende lokale economie

Gemeente Alphen aan den Rijn creëert een bloeiende en groeiende lokale economie door pro-actief contact te zoeken met burgers en bedrijven binnen de gemeente. Hiermee versterken zij structureel relaties met bewoners, bedrijven en aannemers. Alphen luistert naar ideeën, kijkt naar nieuwe trends en segmenteert doelgroepen en benadert deze actief.

Profielen aanmaken

Met behulp van Microsoft Dynamics CRM en Windows Azure, creëren we een platform waarmee verbreding van het lokale netwerk mogelijk is en informatie kan worden bijgehouden. Hiermee kan gemeente Alphen aan den Rijn gesegmenteerde profielen aanmaken waarmee bedrijven worden ondersteund in een gerichte en directe manier. Hiermee geeft Alphen een impuls aan de lokale economie.

1/4

Gelijk inspelen op huidige trends en complicaties

Gemeente Alphen is nu in staat om een betere dienstverlening te koppelen aan de behoeften van ondernemers en bewoners, simpelweg omdat de gemeente beter geïnformeerd is. De informatie wordt zodanig opgeslagen dat trends en opvallende complicaties gelijk opvallen.

Zaken doen met de gemeente Alphen aan den Rijn is persoonlijk geworden. Zoals business zou moeten zijn.

Met ons CloudTeam kan het!

Met ons CloudTeam lossen we jouw incidenten op en geven we antwoord op implementatie- en beheervragen. Je hebt op ieder gewenst moment toegang tot een compleet team van experts op alle onderdelen van Office 365. Zowel op afstand via telefoon, portaal, web en chat als op locatie.

Klik hier voor meer informatie over ons CloudTeam

Of laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Met ons in gesprek

Onze aanpak iets voor jouw organisatie?

Ik ga graag met jullie in gesprek

Ik wil graag een offerte aan