Een slimme stad vraagt om een slimme werkplek

We gebruiken straks als Gemeente Den Haag één gecentraliseerd systeem, waardoor digitaal samenwerken een stuk makkelijker wordt: overal, altijd en met elk device.

Gemeente Den Haag de slimme stad

Een SmartCity vraagt om een slimme werkplek. 7.500 medewerkers van Gemeente Den Haag hebben een nieuwe werkplek op basis van Nokia Lumia en de Gemeente Mobility Pack (GMP). Via de GMP krijgen de medewerkers van de Gemeente Den Haag gemakkelijk toegang tot bijvoorbeeld de contactgegevens en expertise van alle collega’s en de mogelijkheid om vergaderingen in te plannen. Zo hebben medewerkers altijd en overal toegang tot informatie en de kennis van collega’s.

1/3

Sparked en gemeentes

Sparked ontwikkelde de GMP samen met gemeenten en biedt medewerkers op hun tablet en smartphone toegang tot slimme apps. Deze apps zijn gekoppeld aan de gemeentelijke systemen, zoals SharePoint en Planon, waardoor het werken efficiënter en makkelijker wordt. De Gemeente Mobility Pack is geschikt en beschikbaar om ingezet te worden door andere gemeenten en overheidsorganisaties.

Projectresultaten

  • 7500

    Medewerkers

Met ons CloudTeam kan het!

Met ons CloudTeam lossen we jouw incidenten op en geven we antwoord op implementatie- en beheervragen. Je hebt op ieder gewenst moment toegang tot een compleet team van experts op alle onderdelen van Office 365. Zowel op afstand via telefoon, portaal, web en chat als op locatie.

Klik hier voor meer informatie over ons CloudTeam

Of laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Met ons in gesprek

Onze aanpak iets voor jouw organisatie?

Ik ga graag met jullie in gesprek

Ik wil graag een offerte aan