Een moderne werkplek binnen 2 maanden

 

De aanpak van Sparked was onderscheidend. Dankzij expertise en praktijkervaring is een best practice geboden waardoor we in een periode van 2 maanden alle 350 accounts hebben gemigreerd.

Yorick Imthorn
IT Manager van YoungCapital

 

YoungCapital

YoungCapital is als innovatief uitzendbureau een begrip voor de nieuwe generatie werkenden. Met hun disruptieve aanpak en uitzend app vernieuwen ze de uitzendmarkt en blijven zij gestaag groeien. Hiervoor ontvingen zij de afgelopen jaren een serie aan prijzen.

Een nieuwe digitale werkplek met Office 365

Het gebruik van email is een van de meest gebruikte toepassingen voor YoungCapital. Als snelgroeiende onderneming wil YoungCapital niet meer verantwoordelijk zijn voor de performance en het beheer van hun Exchange-omgeving. Naast de investering in opslag kleven hier te veel risico’s aan.

Na een onderzoek naar zowel Google Apps als Office 365, maakte YoungCapital de keuze om van de clouddienst Gmail over te stappen naar Office 365 van Microsoft. “Het gebruik van ‘shared folders’ en gedeelde agenda’s is met Office 365 toch robuuster.” Aldus Yorick Imthorn, IT Manager van YoungCapital. Aan Sparked was de taak om ons te begeleiden in de voorbereiding en uitvoering van deze migratie.

In 2 maanden gemigreerd

Een migratie van e-mail is een spannende aangelegenheid voor een bedrijf als YoungCapital – er kan immers van alles misgaan. Werkt mijn mail morgen nog wel? Blijft al mijn historie bewaard?

De aanpak is even simpel als effectief; na een grondige inventarisatie van de bestaande omgeving en de inrichting van de cloud zijn alle accounts op een veilige manier over gezet.

Data veilig en overal beschikbaar

Door inrichting van identity en access management op basis van Microsoft Azure weet YoungCapital dat hun data altijd en overal beschikbaar is. Ze hebben zelf geen onderhoudswerk en alles is veilig ingeregeld. De IT resources worden nu optimaal ingezet op strategische projecten.

Meer weten over Young Capital? Ga naar: https://www.youngcapital.nl

1/3

Een slimme werkplek

De Uitzendmarkt blijft in beweging en de gebruikers hebben nieuwe wensen voor samenwerken en gebruik van stuurinformatie vanuit hun digitale werkplek. Met de overstap naar Office 365 is YoungCapital nu in staat om, samen met gebruikers, snel nieuwe slimmere diensten te introduceren. Zo onderzoekt YoungCapital de waarde van Yammer, SharePoint en PowerBI.

Projectresultaten

  • 350

    collega's gemigreerd

  • 6

    maanden terugverdienperiode

  • 95%

    gebruikersadoptie

Met ons CloudTeam kan het!

Met ons CloudTeam lossen we jouw incidenten op en geven we antwoord op implementatie- en beheervragen. Je hebt op ieder gewenst moment toegang tot een compleet team van experts op alle onderdelen van Office 365. Zowel op afstand via telefoon, portaal, web en chat als op locatie.

Klik hier voor meer informatie over ons CloudTeam

Of laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Met ons in gesprek

Onze aanpak iets voor jouw organisatie?

Ik ga graag met jullie in gesprek

Ik wil graag een offerte aan