Dichterbij de burger met cloud technologie

Kennisbijeenkomst: “Dichterbij de burger met cloud technologie”

Locatie:

Microsoft

Evert van de Beekstraat 354
Schiphol

Tijdstip:

7 maart

13:00u

Kennisbijeenkomst: “Dichterbij de burger met cloud technologie”

Dichterbij de burger: het is een visie waar veel gemeenten nu vorm aan geven. Burgers willen immers ook buiten kantoortijden gebruik maken van de dienstverlening van hun gemeente. En hun geboorteaangifte of vergunningaanvraag eenvoudig vanuit huis kunnen doen. Een oplossing schuilt in het juist benutten van cloud technologie.

Met cloud technologie kun je ambtenaren plaats- en tijdonafhankelijk laten werken en jouw dienstverlening écht dichterbij de burger te brengen. Alleen, hoe pak je dat nu aan als gemeente? Hoe geef je de transitie naar de cloud technisch én praktisch vorm? En belangrijk: is het wel veilig? Op onder meer deze vragen krijg je een antwoord tijdens de kennisbijeenkomst ‘Dichterbij de burger met cloud technologie’. Naast kennis delen, kun je de moderne werkplek zelf ervaren. Hierbij ben je van harte uitgenodigd!

Programma

Programma G-cloud event - 7 maart

 

Aanmelden?

Aanmelden kan gemakkelijk via de rode button op deze pagina.

 

 

Met ons CloudTeam kan het!

Met ons CloudTeam lossen we jouw incidenten op en geven we antwoord op implementatie- en beheervragen. Je hebt op ieder gewenst moment toegang tot een compleet team van experts op alle onderdelen van Office 365. Zowel op afstand via telefoon, portaal, web en chat als op locatie.

Klik hier voor meer informatie over ons CloudTeam

Of laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Met ons in gesprek

Onze aanpak iets voor jouw organisatie?

Ik ga graag met jullie in gesprek

Ik wil graag een offerte aan