CSP: Verandert jouw business? Dan beweegt techniek mee

3 redenen om te kiezen voor het Cloud Solution Provider programma van Microsoft

De snelle technologische ontwikkelingen beïnvloeden en veranderen onze manier van werken. Dat stelt eisen aan de toegankelijkheid en flexibiliteit van technologie voor organisaties. Immers, als jouw business verandert, dan moeten nieuwe toepassingen snel beschikbaar zijn én direct ingezet kunnen worden. Het Cloud Solution Provider (CSP) programma van Microsoft biedt je deze flexibiliteit.

Cloud Solution Provider (CSP) programma van Microsoft

Het CSP-programma van Microsoft geeft je de mogelijkheid om cloud diensten op maandelijkse basis af te nemen via Sparked. Op elk gewenst moment kun je gebruikerslicenties en/of diensten aan- en uitzetten. Of het nu gaat om Office 365, Dynamics 365, Azure service of Enterprise Mobility Security suite (EMS).

CSP, so what?

1. Lage investering

Per maand betaal je een relatief laag bedrag per gebruiker of voor de totale hoeveelheid verbruik. Zonder grote investeringen vooraf, werkt jouw organisatie plaats- en tijdonafhankelijk vanuit de cloud.

2. Flexibel op- en afschalen

Heb je nu 250 Office 365 licenties, maar volgende week tijdelijk 40 meer nodig? Dan laat je er volgende week 40 toevoegen. En als je ze niet meer nodig hebt, laat je ze weer weghalen. Flexibel op- en afschalen noemen we dat.

3. Snel van start met nieuwe projecten

Nieuwe toepassingen implementeren? Complementaire services activeer je in een handomdraai. Jouw medewerkers werken daardoor altijd met de laatste technologische toepassingen, zodat jouw organisatie voorop blijft lopen.

CSP Programma Sparked

Alles via één moderne partner

Binnen de strategie van organisaties staat steeds vaker de randvoorwaarde ‘werken vanuit de cloud’ centraal. Niet raar, want cloud services vormen een goede en flexibele basis om te blijven innoveren. Daarnaast wil je als organisatie zoveel mogelijk waarde halen uit elke geïnvesteerde euro in cloud technologie. Sparked is dé moderne partner die dit samen met jou vormgeeft. Van het verschaffen van de licenties, het creëren van innovatieve toepassingen en gebruikersadoptie tot aan uiteraard de beheerdienstverlening die daarbij hoort.

Daarom Sparked

  • 6 keer Microsoft Gold Partner
  • Microsoft Innovator of the Year 2016
  • Impactvolle oplossingen die jouw business helpen versnellen
  • Flexibel op- en afschalen van CSP-licenties
  • Adoptie: pas als de eindgebruiker blij is, is onze implementatie succesvol
  • Cloudteam @ your service met 24/7 beheer

 

Nieuwsgierig?

Wil je ontdekken of het CSP-programma interessant is voor jouw organisatie? Ik kom graag een kop koffie met je drinken. Liefst zwart.

Medewerkers

Dave van Lier, Klantsucces Manager

  dave.vanlier.@sparked.nl
  +31 630284861

Met ons CloudTeam kan het!

Met ons CloudTeam lossen we jouw incidenten op en geven we antwoord op implementatie- en beheervragen. Je hebt op ieder gewenst moment toegang tot een compleet team van experts op alle onderdelen van Office 365. Zowel op afstand via telefoon, portaal, web en chat als op locatie.

Klik hier voor meer informatie over ons CloudTeam

Of laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Met ons in gesprek

Onze aanpak iets voor jouw organisatie?

Ik ga graag met jullie in gesprek

Ik wil graag een offerte aan