Hollands Kroon genomineerd voor World Smart City award

Gemeente Hollands Kroon is genomineerd voor de prestigieuze World Smart City Award, in de categorie ‘City’. Deze vernieuwende gemeente heeft de nominatie te danken aan haar revolutionaire verandering van organisatie, processen en werk door de transformatie te maken naar een 100% cloud gemeente. Sparked feliciteert Hollands Kroon met deze mooie en terechte erkenning!

World Smart City Awards

De World Smart City Awards hebben als doel om steden, projecten en innovatieve ideeën te herkennen en erkennen en de duurzame ontwikkeling van steden te stimuleren. Elk jaar worden er vele honderden voorstellen vanuit de gehele wereld ingediend. Vanuit dit gegeven is het een extra mooie prestatie dat een Nederlandse gemeente één van de drie genomineerden is voor deze prijs. Naast de ‘City Award’ wordt er ook een ‘Project Award’ en een ‘Innovative Global South Award’ benoemd.

De World Smart City Awards worden op woensdag 16 november uitgereikt tijdens de Smart City Expo in Barcelona.

Daarom genomineerd

Wil je meer weten over waarom gemeente Hollands Kroon genomineerd is voor deze prestigieuze prijs? Ontdek hun verhaal in deze video.

 

Met ons CloudTeam kan het!

Met ons CloudTeam lossen we jouw incidenten op en geven we antwoord op implementatie- en beheervragen. Je hebt op ieder gewenst moment toegang tot een compleet team van experts op alle onderdelen van Office 365. Zowel op afstand via telefoon, portaal, web en chat als op locatie.

Klik hier voor meer informatie over ons CloudTeam

Of laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Met ons in gesprek

Onze aanpak iets voor jouw organisatie?

Ik ga graag met jullie in gesprek

Ik wil graag een offerte aan