HoloLens: klaar om de Europese markt te veroveren!

De mixed reality (MR) bril van Microsoft wordt begin november uitgebracht voor de zakelijke markt in Europa. Ierland, Frankrijk, Duitsland en Groot Brittannië zijn als eerste Europese landen aan de beurt. Daarnaast is de HoloLens ook te koop in Australië en Nieuw Zeeland. Interessant genoeg komt de HoloLens alleen uit in een select aantal Europese landen. Door het vrije verkeer van goederen en diensten in Europa is de HoloLens de facto ook beschikbaar voor alle Europese landen, inclusief Nederland. De volgende stap in de expansie van de HoloLens is daarmee gezet. Er zijn twee varianten op de markt: de developers editie voor 3000 euro en een commerciële editie met onder andere extra veiligheid en device management mogelijkheden voor 5000 euro.

Eerste zakelijke scenario’s

Met de uitrol op de zakelijke markt in Europa is de proof of concept fase definitief voorbij. De mixed reality mogelijkheden die de HoloLens brengt, worden door diverse Nederlandse bedrijven al volop toegepast om processen te versnellen of werkwijzen te verbeteren. Neem VolkerWessels die met de HoloLens het eindresultaat van hun bouwproject inzichtelijk maakte voor stakeholders nog voordat ze ook maar iets hadden gebouwd. Akkoord om te starten met een project was nog niet eerder zo snel verkregen.

Aan de slag!

De mogelijkheden met mixed reality zijn eindeloos. Heb jij al een idee hoe mixed reality jouw business kan versnellen of verbeteren? In één dag delen wij onze expertise, inspireren wij met onze praktijkcases en werken wij een concreet scenario uit. Nieuwsgierig? Bekijk hier onze HoloLens Kickstart Workshop of neem direct contact op.

Dick Lorier – HoloLens Expert
dick.lorier@sparked.nl
06 – 55 77 14 98

Met ons CloudTeam kan het!

Met ons CloudTeam lossen we jouw incidenten op en geven we antwoord op implementatie- en beheervragen. Je hebt op ieder gewenst moment toegang tot een compleet team van experts op alle onderdelen van Office 365. Zowel op afstand via telefoon, portaal, web en chat als op locatie.

Klik hier voor meer informatie over ons CloudTeam

Of laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Met ons in gesprek

Onze aanpak iets voor jouw organisatie?

Ik ga graag met jullie in gesprek

Ik wil graag een offerte aan