Inovativ en Sparked samen verder als InSpark

‘Als je transformatie serieus neemt, moet je ook zelf durven veranderen.’

Cloud Consultancy bureaus en Microsoft Gold Partners inovativ en Sparked bundelen de krachten. En gaan samen verder onder een nieuwe naam: InSpark. Om zo organisaties met nog meer ervaring en expertise te kunnen innoveren. En transformeren om hun impact te vergroten en business te versnellen.

Innovate to accelerate

InSpark innoveert en transformeert organisaties. En optimaliseert werkplekken en processen. Van strategie tot beheer. Zodat medewerkers en klanten het maximale uit technologie kunnen halen. De vraag naar die full service digitale transformatie groeit hard. Omdat steeds meer organisaties inzien dat je met echte innovatie businessdoelstellingen sneller dichterbij brengt.

Laurens Frijters, Managing Director bij InSpark: “En dat is precies de ambitie van InSpark. Op het snijvlak van business en IT organisaties zó inrichten dat ze sneller met de markt kunnen meebewegen. En vooroplopen.”

Nu een goed moment

Ernst-Jan Stigter, Algemeen Directeur Microsoft Nederland: “Een mooie stap voor twee van onze belangrijke Gold Partners om samen nog beter in te spelen op de groeikansen die de markt biedt. Inspark is in de nieuwe vorm een full service bureau dat klanten nog effectiever kan ontzorgen bij hun digitale transformatie.”

Full service, full force

Als één organisatie wil InSpark snel uitgroeien tot de onbetwiste #1 Microsoft Business & IT-Partner. Alex Hendrikse, Managing Partner bij Inspark: “Sparked heeft al talloze moderne werkplekken, slimme data-oplossingen en business apps geïmplementeerd. Waar inovativ juist sterk is in het neerzetten van hybride datacenters, mobility en security-oplossingen. Als InSpark kunnen we klanten full service en full force bedienen.”

Gebundelde kracht

Bij InSpark werken de meeste MVP’s onder één dak van alle Microsoft partners in Europa. De 85 consultants brachten samen al ruim 500.000 gebruikers naar de cloud. InSpark werkt onder meer voor SkyTeam, Hollands Kroon, Ampelmann en Young Capital.

De directie van InSpark bestaat uit Laurens Frijters, Alex Hendrikse, Dave Kiwi en Maarten Goet. Lees meer op www.inspark.nl.

inovativ en Sparked werden de afgelopen jaren beide al onderscheiden als Microsoft Gold Partner, Innovator of the Year 2016, EM+S Enterprise Elite Partner en meermalig FD Gazelle. 

1/3

Met ons CloudTeam kan het!

Met ons CloudTeam lossen we jouw incidenten op en geven we antwoord op implementatie- en beheervragen. Je hebt op ieder gewenst moment toegang tot een compleet team van experts op alle onderdelen van Office 365. Zowel op afstand via telefoon, portaal, web en chat als op locatie.

Klik hier voor meer informatie over ons CloudTeam

Of laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Met ons in gesprek

Onze aanpak iets voor jouw organisatie?

Ik ga graag met jullie in gesprek

Ik wil graag een offerte aan