Business Insights - Van data naar inzichten en acties

Jouw organisatie verzamelt elke dag veel data uit verschillende systemen. Maar benut je deze data wel optimaal? Interpreteer je de data correct en ben je hierdoor in staat snellere en betere beslissingen te nemen? Dat data heel waardevol voor jouw organisatie kan zijn, is al jaren de belofte. Helaas zijn projecten hiervoor vaak tijdrovend en gaan ze gepaard met grote investeringen.

Met Business Insights introduceert Sparked een vernieuwde aanpak en oplossing met Microsoft Azure en Power BI. Door de kracht van Cloud ontsluiten we jouw organisatiedata gemakkelijker. Zo bieden we resultaten in weken, in plaats van maanden.

Dankzij actiegerichte dashboards heb jij overal en altijd inzicht, ook op je mobiel. Bekijk hieronder de mogelijkheden, vraag een "Bring Your Own Data Workshop" aan en ontdek de snelheid van onze aanpak.

Wat biedt Business Insights jou?

Ja! Ik wil meer uit mijn data halen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van Business Insights voor jouw organisatie? Om de kracht en het gemak waarmee Microsoft Power BI data ontsluit te demonstreren, organiseert Sparked de Bring Your Own Data (BYOD) workshop. Het doel van de workshop is om met jouw databronnen, in één dag, een dashboard in Power BI te ontwikkelen. Vraag nu de workshop aan en ontdek de kracht van Power BI.

Bekijk ook andere cases

Met ons CloudTeam kan het!

Met ons CloudTeam lossen we jouw incidenten op en geven we antwoord op implementatie- en beheervragen. Je hebt op ieder gewenst moment toegang tot een compleet team van experts op alle onderdelen van Office 365. Zowel op afstand via telefoon, portaal, web en chat als op locatie.

Klik hier voor meer informatie over ons CloudTeam

Of laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Met ons in gesprek

Onze aanpak iets voor jouw organisatie?

Ik ga graag met jullie in gesprek

Ik wil graag een offerte aan